Opis produktu
Mięso z królika jest delikatne, lekkostrawne i bogate w aminokwasy, lizyny i fenyloalaniny. Selen i żelazo odgrywają istotną rolę w stymulacji funkcji obronnych organizmu. Żurawina stymuluje prawidłowy przebieg procesów trawiennych, a dodatkowo wpływa na częstotliwość wypróżnień.Skład: wieprzowina 25% (mięso, przełyki, serca), rosół, wołowina 22% (płuca, żołądki, wymiona), królik 15% (wątroba), żurawina 4%, jaja 3%, węglan wapnia, trójpolifosforan sodu, olej lniany 0,2%, nasiona babki płesznik 0,2%, chlorek potasu.
Składniki analityczne: białko - 11%, oleje i tłuszcze surowe - 6%, popiół surowy - 2,5%, włókno surowe - 0,6%, wilgotność - 78%, wapń - 0,3%, fosfor - 0,25%